Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Apollo pubquiz

Weet jij alles over de sterren, ken jij iedere minister van de afgelopen eeuw en weet jij bij ieder fragment meteen de artiest te noemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Recreanten toernooi op 11 februari in Deimoshal!

Zaterdag 11 februari a.s. spelen de recreanten een toernooi in de Deimoshal. In de openingswedstrijd treffen zij D.S.O. Het spektakel begint om 18.00 uur met in het voorprogramma Apollo 1 en 2! Dus voor een gezellige en sportieve zaterdag zien wij jullie graag in de Deimoshal op 11 februari!

Jubilarissen en nieuwe ereleden op nieuwjaarsreceptie 2023!

Afgelopen vrijdag 6 januari 2023 werd na twee corona jaren weer de nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Tijdens de receptie zijn enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur van KV Apollo nodigt haar leden en betrokkenen graag uit voor de Nieuwjaarsreceptie!

Verlenging selectie staf voor 2023-2024!

Wij willen, als technische commissie van Apollo, graag een feestelijk nieuwtje met jullie gaan delen. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar wederom een overeenstemming hebben bereikt met de gehele selectiestaf voor het verlengen van de contracten met één seizoen en eventuele optie voor een extra tweede seizoen. Volgend seizoen is de gehele staf in dezelfde samenstelling wederom te bewonderen langs de lijnen.

Nieuwe wedstrijdshirts E en D teams!

Onze jongste leden waren hard toe aan nieuwe wedstrijdshirts. Vol trots presenteren we de nieuwe wedstrijdshirts en sponsors voor de E en D teams!

24 uren geleden

Korfbalvereniging Apollo
Fiets mee en steun Apollo!za 10 jun 2023Neem kennissen en/of familie mee op een tocht van ongeveer 30 km door het prachtige landschap rondom Heerhugowaard en help daarmee gelijk de clubkas van Apollo op peil te houden!Stichting Nut organiseert aankomende zaterdag 10 juni weer een fietstocht door Heerhugowaard en omstreken. Voor elke deelnemer die we via Apollo aanmelden komt 40 euro in de clubkas. Met een maximum van 20 deelnemers kunnen we zo al fietsend 800 euro bij elkaar krijgen voor onze vereniging!Dus, heb je zin in een lekker stukje fietsen en wil je hiermee Apollo steunen? Stuur je aanmelding dan zsm naar frank.kortekaas@gmail.com! Start is om 10:00. Hopelijk tot dan! ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook