Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Basic Life Support en AED gebruik cursus volbracht door Apollo Leden

Op 13 maart hebben Charissa, Jeroen, Frans, Koen, Simone, René en Saskia in de kantine hun uiterste best gedaan. Zij hebben de cursus 'Basic Life Support en AED gebruik' met goed gevolg volbracht! Wil jij ook te weten komen wat je moet doen in een noodsituatie lees dan verder in het artikel!

Kangoeroedag voor alle korfbalverenigingen in de kop van Noord-Holland

Met een gezamenlijke ‘Kangoeroedag’ brengen álle korfbalverenigingen in de kop van Noord Holland de oer-Hollandse sport onder de aandacht!

Geef je op voor schoolkorfbal!

Zet hem in je agenda: het schoolkorfbaltoernooi komt er aan!

Veldtrainingen voorjaar 2023

Het zaalseizoen is bijna ten einde, dit betekend dat we over enkele weken weer het veld op gaan!

Oefentoernooi jeugd 15 april

Op 15 april staat er een oefentoernooi gepland voor de F t/m B jeugd op het veld van Apollo met allerlei teams uit de regio.

Apollo is op zoek naar nieuwe shirt sponsors!

Begin mei 2023 staat gepland om nieuwe wedstrijdshirts te bestellen ten behoeven van de B en C jeugdteams bij onze kledingsponsor SMP.

1 week geleden

Korfbalvereniging Apollo
Afgelopen zaterdag speelde ons vlaggenschip hun 1e thuis wedstrijd tegen Swift Amsterdam het was een spannende wedstrijd met een hoop publiek langs de lijn en natuurlijk onze huisfotograaf fred die weer prachtige foto's heeft gemaakt. Dank daar weer voor. Helaas konden we de punten niet thuis houden en was de uitslag 16-#korfbalisleuks#korfballf#korfbalr#kvapollop#wedstrijdt#bal #korf##vlaggenschipschip ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook