KV Apollo uit Heerhugowaard is met ingang van het seizoen 2024-2025 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor haar vlaggenschip.

door: Technische Commissie

KV Apollo is een vereniging met ruim 150 leden, waarbij sportiviteit en gezelligheid met elkaar wordt verenigd. Het vlaggenschip speelt zowel veld als zaal in de 2e klasse. Naaste het eerste bestaat de vereniging uit 4 senioren- en 6 jeugdteams .

Wij zoeken:
Een enthousiaste en communicatief vaardige hoofdtrainer/ -coach met een positieve uitstraling. De hoofdtrainer/ -coach is een geboren verbinder en versterkt het teamgevoel binnen de selectie. De hoofdtrainer/ -coach motiveert en inspireert spelers van de selectieteams en fungeert als ruggengraat voor de selectieteams waar de spelers op terug kunnen vallen. De hoofdtrainer/ -coach is in staat om de spelers individueel te begeleiden en is in staat om een structuur aan te brengen t.b.v. het spel.

De selectie trainen twee keer per week (dinsdag en donderdag) en de wedstrijddag is op zaterdag.

Er zal een nauwe samenwerking zijn tussen de hoofdtrainer/ -coach en de trainer/coach van senioren 2.

Wij bieden:
Een leergierige en enthousiaste selectiegroep met jonge talentvolle en ervaren spelers.
Goede faciliteiten, waaronder een kunstgrasveld, welke bestaat uit twee speelvelden.
Een warme en gezellige vereniging waar aandacht is voor teams op elk niveau.

Ben jij de juiste persoon om in dit proces verdere ontwikkeling te stimuleren? Stop dan met zoeken en neem contact op met ondergetekende.

Koen Montijn (Voorzitter Technische Commissie – KV Apollo)

E: Tzcommunicatie@outlook.com
M: 06-22283844