Update: Einde veldseizoen 2022-2023, start nieuw veldseizoen 2023-2024

door: Technische Commissie

Seizoen 2022/2023 is ten einde en zodoende heeft de Technische Commissie wederom de taak gekregen om concept teamindelingen op te stellen voor het nieuwe seizoen.

Wij hebben ons best gedaan om, zo goed en gebalanceerd mogelijk, de selecties en teams in te delen. Bepaalde luxe, als grotere bezetting, per team of categorie, waren helaas niet mogelijk. Tijdens het indelen hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met de individuele wensen, het sociale aspect en individuele kwaliteiten van de jeugdspelers in combinatie met de sportiviteit die wij als club uitdragen.

Naast de indeling van de teams hebben wij ook de taak en uitdaging dat alle spelers een goede training krijgen en de juiste/benodigde begeleiding. Voor het nieuwe seizoen wordt en niet geselecteerd en zodoende is de bezetting van alle teams al definitief.- Dit heeft geresulteerd in: vier senioren teams, één A-team, één B-team, één C-team, één D-team en één E-team.

Voor de meeste teams zijn de trainers en coaches posities ingevuld, maar er is nog openstaande vacature.

Contactpersonen vanuit de Technische Commissie.

E-teams:         Marcel Bockweg

D-teams:         Marcel Bockweg

C-teams:         Martijn Dreumer

B-teams:         Fred Vermue & Kai-Fung Siu

A-teams:         Fred Vermue & Kai-Fung Siu

Sen 3 & 4:       Koen Montijn

Vanaf dinsdag 20 juni 2023 trainen de jeugdspelers in de nieuwe samenstellingen. De laatste training van dit seizoen is op donderdag 29 juni 2023.

De eerste training van de selectie gaat plaatsvinden op dinsdag 15 augustus 2023 en van de jeugdteams op 29 augustus 2023. Op zaterdag 2 september spelen de jeugdteams een oefentoernooi in Purmerend. Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt

Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons.

Met sportieve groet,

Technische Commissie

tzcommunicatie@outlook.com