Jeugd – Teamindeling najaar veldseizoen 2021-2022

door: Technische Commissie

Ondanks de vreemde Covid-19 periode is ook dit jaar wederom hard gewerkt om de teams zo goed en zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Vanuit de Technische Commissie hebben we dit in goed overleg gedaan met de trainers en coaches.

Er is goed gekeken naar het sociale aspect, individuele wensen, maar ook naar de individuele kwaliteiten van de spelers.

Ongeacht hoe goed de procedures ook zijn, moeten wij af en toe moeilijke keuzes maken en compromissen sluiten. Uiteindelijk zijn wij er in geslaagd om een mooie indeling samen te stellen. De keuze bij de A1 wordt pas gemaakt vóór het start van het nieuwe seizoen. Na de bekendmaking zal diegene worden ingedeeld bij de A2.

Dit heeft geresulteerd in: vier senioren teams, twee A-teams, één B-team, twee C-teams, één D-team en twee E-team.

Voor de E-groep wordt aan de start van het nieuwe seizoen bepaald, in overleg met de trainers/coaches en Technische Commissie, wie in welk team zit.

Naast de indeling van de teams hebben wij ook de taak en uitdaging dat alle spelers een goede training krijgen en de juiste/benodigde begeleiding.

In de bijlage vinden jullie de teamindeling inclusief de trainers en coaches. De eerste training in het nieuwe seizoen is op dinsdag 31 augustus 2021

Voor de meeste teams zijn de trainers en coaches posities ingevuld, maar er zijn nog enkele openstaande vacatures. Dit betreft voornamelijk het coachen van de teams bij uitwedstrijden.

Contactpersonen vanuit de technische commissie.

E-teams:         Marcel Bockweg
D-teams:         Marcel Bockweg
C-teams:         Fred Vermue
B-teams:         Mark Lueks
A-teams:         Mark Lueks
Sen 3,4:          Koen Montijn

Uiteindelijk is ons doel dat iedereen sportief en met veel plezier in een veilige omgeving kan korfballen.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn, kunt u contact opnemen met ons.

Met sportieve groet,

Technische commissie

tzcommunicatie@outlook.com