Verlenging selectiestaf seizoen 2021-2022

door: Technische Commissie

De technische commissie van Apollo heeft een overeenstemming bereikt over een contractverlening van één jaar met de hoofdtrainer Arno van der Vliet. Dit betekent dat Arno hoofdtrainer blijft van de selectie van Apollo voor het seizoen 2021-2022 en hij wederom te bewonderen is langs de lijnen. Met de verlenging van het contract begint Arno aan zijn vierde jaar als hoofdtrainer/coach bij de korfbalvereniging Apollo.

De afgelopen tijd is de technische commissie in gesprek gegaan met Arno over een eventuele contractverlenging. Arno heeft aangegeven dat hij het goed naar zijn zin heeft bij Apollo en ziet nog voldoende mogelijkheden om met deze groep spelers verder te groeien.

Arno heeft aangegeven  nog een jaar aan het roer te willen staan van de selectie om verder te kunnen bouwen en er nog meer uit de selectie te halen. De selectiespelers hebben aangegeven dat zij positief zijn over de samenwerking met Arno en daarom blij zijn dat hij wederom een jaar blijft.  Wij zijn blij dat wij wederom de beschikking hebben over een trainer/coach met veel kennis en ervaring.

Tevens heeft de technische commissie van Apollo gesproken met de trainer/coach van senioren 2 Koen Barhorst. Met Koen is er ook een overeenstemming voor een verlening van zijn trainer/coach  activiteiten voor het seizoen 2021-2022 bereikt. Zijn beleving en enthousiasme worden door de selectiespelers als zeer positief ervaren en daarom zijn wij blij dat Koen ook nog een jaar door wilt gaan.

Naast de trainers/coaches van de selectie hebben onze teambegeleidster Saskia Zonneveld en fysiotherapeut Theo Dreumer ook aangegeven nog een jaar verder te willen gaan. Wij zijn blij dat wij wederom gebruik mogen maken van hun vakkundige kennis.

Ondanks de bijzondere omstandigheden, die veroorzaakt is door Covid-19, zijn wij als korfbalvereniging Apollo blij te kunnen melden dat de staf voor het seizoen 2021-2022 groot en deel rond is. Wij, als technische commissie, wensen een ieder veel plezier en veel gezondheid in het huidige en nieuwe korfbalseizoen.