Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Spek de clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Vomar Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

We zijn weer begonnen!

En dat moet gevierd worden met een drankje!

Start van de competitie staat voor de deur.

Na bijna een jaar van geen korfbal in competitieverband start aankomend weekend de competitie. De selectie en de A1 spelen hun eerste wedstrijd buiten de Vork de rest van de teams spelen op ons eigen thuiscomplex.

Jeugd – Definitief teamindeling najaar veldseizoen 2021-2022

Hierbij de definitieve teamindeling voor de jeugd. Indien er vragen zijn, kan je contact opnemen via tzcommunicatie@outlook.com of de aangewezen contactpersoon vanuit de TZ. E-teams: Marcel Bockweg D-teams: Marcel Bockweg C-teams: Fred Vermue B-teams: Mark Lueks A-teams: Mark Lueks

KangoeroeKlup trainingen najaar 2021

De Kangoeroeklup trainingen gaat weer van start voor de allerkleinste tussen 3 en 6 jaar!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 11 SEPTEMBER t/m 26 SEPTEMBER!!

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException