Jeugdkamp 2024

door: Trainingsweekend Commissie

Op 5, 6 en 7 juli is het zover, het jeugdkamp 2024.

8 Juni - Seizoens BBQ afsluiting

8 Juni – Seizoens BBQ afsluiting

door: Feestcommissie

Op zaterdag 8 juni sluiten we het seizoen 2023/2024 af met een barbecue.
Wil jij hier bij zijn? Geef je dan op via onderstaande link.

Zaterdag 8 juni is weer de fietstocht van stichting NUT.

door: Gerard en Ligia

We zoeken 20 deelnemers (fietsers) die dat voor K.V. Apollo en voor de Stichting vrienden van Apollo wil doen!
We zijn nog niet ingeschreven, maar hebben op deze manier een mooie kans om geld te verdienen voor ons Apollo en de Stichting en dat kunnen we natuurlijk niet laten schieten!!

Huurovereenkomst met buiten schoolse opvang SOEF Heerhugowaard

door: Bestuur

In de ledenvergadering van vorig jaar oktober is buiten schoolse opvang SOEF Heerhugowaard ter sprake gekomen.
SOEF Heerhugowaard heeft in de zomer van 2023 KV Apollo benaderd over de mogelijkheden om gebruik te mogen maken van de kantine voor een buitenschoolse opvang.

Eind zaalseizoen, start voorjaar veldseizoen 2023-2024

door: Technische Commissie

Volgende week staat de laatste reguliere competitie wedstrijd op het schema. Dat houdt in dat wij op donderdag 14 maart 2024 de laatste zaaltraining hebben.

KV Apollo uit Heerhugowaard heeft met ingang van het seizoen 2024-2025 een nieuwe hoofdtrainer/coach voor ons vlaggenschip.

door: Technische Commissie

Wij zijn verheugd om te mededelen dat wij vanaf het nieuwe seizoen een nieuwe trainer/coach hebben aangetrokken voor ons vlaggenschip.

Vrijwilligers in het zonnetje gezet met muzikale avond

door: Bestuur

Afgelopen weekend was de jaarlijkse vrijwilligersavond van Apollo weer georganiseerd. Met ruim 35 vrijwilligers werd de avond afgetrapt met een individuele muziek bingo voor jong en oud. Muziek van K3 tot Boney M en van Snollebollekes tot Celine Dion zorgte voor mooie meezing momenten.