Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Handbal Clinic

Vanavond heeft de selectie training gehad van de selectietrainers…

22 Maart – Bowling!

Goedenavond, vrijdag 22 maart organiseert de jeugdcommissie een…

Vrijwilligers in het zonnetje gezet met muzikale avond

Afgelopen weekend was de jaarlijkse vrijwilligersavond van Apollo weer georganiseerd. Met ruim 35 vrijwilligers werd de avond afgetrapt met een individuele muziek bingo voor jong en oud. Muziek van K3 tot Boney M en van Snollebollekes tot Celine Dion zorgte voor mooie meezing momenten.

Recreanten doen uitwisseling met Aquawaard

Nadat de recreanten eerder kennis hadden gemaakt met waterbasketbal, was het nu de beurt om Aquawaard te laten zien hoe leuk korfbal is! Afgelopen maandag hadden wij een mooie gemixte groep op de training. Iedereen was erg enthousiast en deed fanatiek mee. Leuk om op deze manier 2 sporten, met overeenkomsten, bij elkaar te brengen!

Reanimatie cursus

Op 31 januari hebben Judith, Simone Boeren, André, Rik, Adila,…

Pubquiz 8 Maart 2024

Weet jij alles over de sterren, ken jij iedere minister…

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException