Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

KV Apollo uit Heerhugowaard is met ingang van het seizoen 2024-2025 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor haar vlaggenschip.

KV Apollo is een vereniging met ruim 150 leden, waarbij sportiviteit en gezelligheid met elkaar wordt verenigd. Het vlaggenschip speelt zowel veld als zaal in de 2e klasse. Naaste het eerste bestaat de vereniging uit 4 senioren- en 6 jeugdteams .

Arno van der Vliet neemt na dit seizoen afscheid als hoofdtrainer/coach van KV Apollo

Na afloop van dit seizoen zal Arno van der Vliet stoppen als hoofdtrainer/coach bij KV Apollo.

Trainingstijden – Zaalseizoen 2023 – 2024

Met nog 2 veldwedstrijden op het programma is het einde van het najaar veldseizoen nabij. Na het veldseizoen gaan wij zoals gewoonlijk de zaal in. De laatste veldtraining is op donderdag 19 oktober 2023.

14-10 Oktoberfest!

Klop, klop het Oktoberfest staat weer voor de deur, we gaan los…

Ruime bus / Bedrijfswagen gezocht!

Gezocht !! Gezocht!! Welke ouder/ lid kent iemand die de beschikking…

Algemene Ledenvergadering

Ma 09 okt 2023 om 20:00 uur   Het bestuur doet via deze…

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException