Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Algemene Ledenvergadering

Ma 09 okt 2023 om 20:00 uur   Het bestuur doet via deze…

Seizoensopening BBQ!

Zaterdag 16 september zijn de eerste thuiswedstrijden…

Henk Kort Recreantentoernooi gaat helaas niet door! wel 3 wedstrijden op de Vork van de recreanten en de selectie

Het Henk Kort Recreantentoernooi kan op 2 september helaas door late afzeggingen niet doorgaan. Om 14 uur spelen de recreanten wel een wedstrijd tegen HKC Haarlem. Publiek is uiteraard van harte welkom. Na de wedstrijd van de recreanten worden er oefenwedstrijden door de selectie gespeeld. Kortom, het beloofd gewoon weer een mooie dag te worden op de Vork!

Start trainingen seizoen 2023/2024 vanaf 28 augustus

De zomervakantie loopt bijna op zijn einde en dit betekent dat we weer gaan starten aan een nieuw seizoen. Vanaf 28 augustus starten we met trainen en vanaf 9 september start de competitie Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons. tzcommunicatie@outlook.com

Opruimen kantine 24 juni

Het einde van het seizoen komt in zicht, dus tijd om de kantine netjes achter te laten!

Gevonden voorwerpen

De laatste schoonmaak zit erop en de spullen over het seizoen zijn verzameld. Zit er iets van jou tussen? Graag voor einde seizoen ophalen tijdens een trainingsavond.

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException