Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Nieuw: Apollo paasactie!

Pasen komt eraan! Heb jij zin in iets lekkers en wil je tegelijkertijd Apollo steunen?

Hulp gevraagd voor het Schoolkorfbaltoernooi 2023

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het schoolkorfbaltoernooi. En hier kunnen we best wat hulp bij gebruiken!

Jantje Beton 2023

Over een paar weken is het weer zover! Van 6 t/m 11 maart lopen de leden van Apollo collecte voor Jantje Beton. De laatste keer leverde dit een prachtig bedrag op voor onze vereniging, want maar liefst 50% van het totaal opgehaalde bedrag komt ten goede aan Apollo.

Apollo pubquiz

Weet jij alles over de sterren, ken jij iedere minister van de afgelopen eeuw en weet jij bij ieder fragment meteen de artiest te noemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Recreanten toernooi op 11 februari in Deimoshal!

Zaterdag 11 februari a.s. spelen de recreanten een toernooi in de Deimoshal. In de openingswedstrijd treffen zij D.S.O. Het spektakel begint om 18.00 uur met in het voorprogramma Apollo 1 en 2! Dus voor een gezellige en sportieve zaterdag zien wij jullie graag in de Deimoshal op 11 februari!

Jubilarissen en nieuwe ereleden op nieuwjaarsreceptie 2023!

Afgelopen vrijdag 6 januari 2023 werd na twee corona jaren weer de nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Tijdens de receptie zijn enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

1 week geleden

Korfbalvereniging Apollo
Afgelopen zaterdag speelde ons vlaggenschip hun 1e thuis wedstrijd tegen Swift Amsterdam het was een spannende wedstrijd met een hoop publiek langs de lijn en natuurlijk onze huisfotograaf fred die weer prachtige foto's heeft gemaakt. Dank daar weer voor. Helaas konden we de punten niet thuis houden en was de uitslag 16-#korfbalisleuks#korfballf#korfbalr#kvapollop#wedstrijdt#bal #korf##vlaggenschipschip ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook