Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Nieuwe wedstrijdshirts E en D teams!

Onze jongste leden waren hard toe aan nieuwe wedstrijdshirts. Vol trots presenteren we de nieuwe wedstrijdshirts en sponsors voor de E en D teams!

Aanmelden bier/wijnproeverij 

Vrijdag 25 november hebben we de bier en wijnproeverij gepland. Lees hier meer over hoe je je op kunt geven!

Opgeven eten na Oktoberfest

Na de mooie gerechten die er uit de keuken zijn gekomen tijdens het Mixtoernooi afgelopen seizoen, gaan we dit keer ook weer heerlijk eten voorbereiden met het Oktoberfest.

Einde veldtrainingen en start zaaltrainingen.

Het einde van de veld competitie is genaderd en dit betekend dat we binnenkort de zaal weer in mogen. Laatste veldtraining: 27 Oktober 2022 Laatste veldwedstrijden: 29 oktober 2022 Start zaaltrainingen: 7 november 2022 Start zaalcompetitie: 26 november 2022

Oktoberfest komt er aan!

JAWOHL, jetzt geht los!! Zaterdag 29 oktober na de competitiewedstrijd mogen de dimdls und lederhosen weer uit de kast getrokken worden want dan organiseert de feestcommissie van Apollo weer het oergezellige Oktoberfest!!

Apollo Start met F-team / Kangoeroes Groep

Vanaf donderdag 6 oktober 2022 starten we bij Apollo met het F-team / Kangoeroes Groep. Kinderen met de leeftijd 4 t/m 7 kunnen op donderdag van 17.30 tot 18.15 komen trainen op sportpark de Vork. We starten met 4 trainingen op 6 / 13 / 20 / 27 oktober en hopen veel kinderen te zien. Proeftrainingen zijn gratis en is iedereen van harte welkom! Tot Donderdag

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout