Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen dient te geschieden vóór 15 mei 2023.

Mixtoernooi op 18 mei!

Ook dit jaar is er weer een mixtoernooi op Hemelvaartsdag 18 mei!

Apollo is trots op onze bondsscheidrechter Lars van der Laan.

Afgelopen twee weken heeft Apollo scheidsrechter Lars op twee Nederlandse kampioenschappen mogen fluiten. Op zaterdag 1 april was dit bij de kwartfinale C-jeugd, ONDO (G) C1 – TOP/IAA fresh C1. Afgelopen weekend op zaterdag 8 april floot Lars de wedstrijd om de 5 en 6e plek bij de Nederlandse kampioenschappen van de B-Jeugd.

Save The Date: Recreanten Toernooi 2023

Staat 2 september 2023 geblokt in de agenda, zo niet dan nog even snel doen! Er staat een leuk programma op stapel, maar dat houden we nog even geheim.

Basic Life Support en AED gebruik cursus volbracht door Apollo Leden

Op 13 maart hebben Charissa, Jeroen, Frans, Koen, Simone, René en Saskia in de kantine hun uiterste best gedaan. Zij hebben de cursus 'Basic Life Support en AED gebruik' met goed gevolg volbracht! Wil jij ook te weten komen wat je moet doen in een noodsituatie lees dan verder in het artikel!

Kangoeroedag voor alle korfbalverenigingen in de kop van Noord-Holland

Met een gezamenlijke ‘Kangoeroedag’ brengen álle korfbalverenigingen in de kop van Noord Holland de oer-Hollandse sport onder de aandacht!