Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Eind zaalseizoen, start voorjaar veldseizoen 2023-2024

Volgende week staat de laatste reguliere competitie wedstrijd op het schema. Dat houdt in dat wij op donderdag 14 maart 2024 de laatste zaaltraining hebben.

KV Apollo uit Heerhugowaard heeft met ingang van het seizoen 2024-2025 een nieuwe hoofdtrainer/coach voor ons vlaggenschip.

Wij zijn verheugd om te mededelen dat wij vanaf het nieuwe seizoen een nieuwe trainer/coach hebben aangetrokken voor ons vlaggenschip.

Jantje Beton Collecte

Over een paar weken is het weer zover! Van 4 t/m 9 maart lopen de leden van Apollo collecte voor Jantje Beton. De laatste keer leverde dit een prachtig bedrag op voor onze vereniging, want maar liefst 50% van het totaal opgehaalde bedrag komt ten goede aan Apollo.

Inbraak in de Apollo kantine

Helaas is er afgelopen vrijdagavond ingebroken in de Apollo kantine.…

Handbal Clinic

Vanavond heeft de selectie training gehad van de selectietrainers…

22 Maart – Bowling!

Goedenavond, vrijdag 22 maart organiseert de jeugdcommissie een…

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException