Vrienden- en vriendinnentraining

Het KNKV heeft juni uitgeroepen tot vrienden- en vriendinnen maand! Op dinsdag 8 juni en donderdag 10 juni organiseren we vrienden/vriendinnen korfbal. Dit is vooral bedoeld voor de E en D. De trainingen zijn bedoeld om nieuwe leden aan te trekken en worden gegeven door selectie leden met ondersteuning van de vaste trainers.

Resultaat: Enquête jeugdcompetitie

Het KNKV heeft aan de clubs gevraagd of zij deel willen nemen aan een jeugdcompetitie op zaterdag 12, 19 en 26 juni 2021.

Jeugd Apollo gaat weer 2x per week trainen!

De jeugd van Apollo gaat vanaf 10 mei weer 2x per week trainen volgens onderstaand schema en onderstaande tijden! Let op: Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) is er geen trainen.

Update: Aanvullende zaterdagactiviteiten voor de jeugd

Update: De tijden voor de Masterclass van Arno van der Vliet zijn toegevoegd. Vanwege het succes van de afgelopen zaterdagactiviteiten heeft de Technische Commissie besloten om aanvullende zaterdagactiviteiten te organiseren voor de jeugd.

Levering Narcissen op zaterdag 13 maart

Heb je vrolijke potjes Narcissen tete a tete bij Apollo besteld? Zaterdag 13 maart wordt je bestelling thuis bij je afgeleverd.

Bericht vanuit het bestuur m.b.t. starten trainingen

Het bestuur heef haar fiat gegeven aan de Technische Commissie om de veldtrainingen voor de jeugdleden vanaf 2 februari op te starten; dit alles onder de strikte voorwaarden zoals vermeld; uiteraard op geheel vrijwillige basis voor wat betreft de deelname. Leidraad in het bestuursstandpunt is het sociale aspect voor de kinderen. Wij willen graag extra nadruk leggen op het handhaven van de regelgeving rondom de trainingen. We wensen de deelnemers veel spelplezier!